Οι LATIN ALL STARS DEL PALENQUE είναι η ένωση των καλύτερων μουσικών από όλα τα λάτιν σχήματα του Palenque. Μετά δε από την μεγάλη εμφάνιση στο θέατρο Βράχων την 01/09/2004 και την συνεργασία τους με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας λάτιν σκηνής όπως TITO ALLEN, LARRY HARLOW, ALFREDO DE LA FE , JIMMY BOSCH, RAY DE LA PAZ, RAY BAYONA, HERMAN OLIVERA, FRANKIE MORALES, FRANKIE VASQUEZ , LUISITO ROSARIO, MARCO BERMUDEZ, CHINO NUNEZ, ORLANDO WATUSSI ,έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη στα λάτιν δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο.

Η πολλά υποσχόμενη αυτή μπάντα αποτελείται από 10 μουσικούς στην πλειοψηφία τους Κουβάνοι, αλλά και από Βενεζουέλα, Μεξικό και Ελλάδα.

Οι LATIN ALL STARS είναι στην Ελλάδα το απόλυτο λάτιν συγκρότημα αποτέλεσμα αφ’ ενός των συνεργασιών τους με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας λάτιν σκηνής όπως προαναφέρθηκε και αφ’ ετέρου του αριθμού των ατόμων του γκρούπ που μπορεί να υποστηρίξει την σάλσα.

Οι LATIN ALL STARS έχουν παίξει εκτός απο το PALENQUE ,σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα είτε σε μαγαζιά είτε σε εκδηλώσεις Δήμων ή άλλων φορέων. Πρόσφατα έχουν δώσει συναυλίες και στο εξωτερικό και έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον να συμετάσχουν σε διάφορα σάλσα φέστιβαλς που γίνονται σε όλο τον κόσμο.

Τέλος οι LATIN ALL STARS βρίσκονται αυτή την περίοδο σε στούντιο για την ηχογράφιση του πρώτου τους cd με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας σάλσα σκηνής.

Leave Comment